AZ ÉV ELSŐ ELNÖKSÉGI ÜLÉSÉRŐL JELENTJÜK

Vissza

2020. 02. 05-én, Kecskeméten gyűlt össze az egyesület vezetősége.

Mindjárt az első napirendi pont jó hírt tartogatott.  Varga József, az MTFE elnöke tudatta az elnökséggel, hogy új belépővel bővült egyesületünk tagsága.  A Veszterm Bt. –t ez úton is köszöntjük magunk között.

Az idei év fontos és közérdekű napirendi pontja az V. sírásó versenyünk helyszínének és időpontjának megállapítása volt. Kiskós Ferenc, a Vas Megyei Temetkezési Kft. ügyvezetője ajánlotta fel mind a szervezésben, mind a lebonyolításban szükséges segítségét, valamint a szombathelyi Zanati temetőt, mint a következő megmérettetés helyszínét. Az elnökség tagjai egyhangúlag szavazták meg a helyszínt és döntöttek az időpontról is. Szeptember első szombatján, azaz szeptember 5-én kerül megrendezésre az V. MTFE Országos Sírásó Verseny Szombathelyen, a Zanati temetőben.

Az egyesület nyilvános Facebook oldala mellett, létrejött az MTFE ZÁRT elnevezésű zárt csoport is, melybe egyesületünk tagjait szeretnénk összefogni és a felmerülő szakmai kérdésekre gyors reagálási felületet biztosítani valamint a tagok számára fontos szakmai információkat közölni. A csoportba való részvétel feltételeiről hamarosan email-ben küldünk tájékoztatást.

Köszönjük minden elnökségi tagnak a részvételt, a Vas Megyei Temetkezési Kft.-nek pedig a sírásó verseny szervezői támogatását.