Színvonalas és sikeres volt a BTI Zrt. szülinapi rendezvénysorozata.

Vissza

Juhé! - mondhatnánk örömünkben a BTI Zrt. Temetkezési Szakkiállítása után, ahol egyesületünk is megjelent és nem csak a tagokkal találkoztunk, hanem újakat is toboroztunk a temetőfenntartók és üzemeltetők köreiből. 

Nem nehéz az együtt gondolkodókat és a hasonló érdekekkel bíró vállalkozásokat magunk mellé állítani, de folyamatos jelenlétet és aktivitást igényel, hogy számukra is hasznos érdekképviseletet biztosíthassunk. Ezért is szerettük volna személyesen is megmutatni magunkat és elmondani minden érdeklődőnek innovatív közösségünk céljait és bemutatni eszközeinket mindehhez. Köszönjük mindazoknak, akik felkerestek minket standunknál és bíztattak vagy elfogadták invitálásunkat egyesületünkbe.

A kiállítás szakmai szemmel is elnyerte tetszésünket. A fontos, aktuális és újdonságokról szóló előadás struktúra végig megtartotta a szakma figyelmét és WOW-élmények értek minket a bemutatkozó cégek felszólalása során. 

Ezúton is szeretnénk gratulálni a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. -nek 100. születésnapja alkalmából és azért is, hogy egy kevésbé reflektorfényben lévő szakma jó megítélésének adtak alapot ezzel a kiválóan megszervezett eseménnyel.

Varga József az MTFE elnöke, Palkovics Kata egyesületünk titkára és Dobos János elnökségi tag

 

A kiállítás többi fotóját itt tekintheti meg.